ornarna.nu

Din PT online under pandemin

För alla som vanligtvis går eller har gått på gym innan pandemin slog hårt så kan det kännas osäkert på grund av olika hälsorisker som uppstått nu med att gå till gymmet. Detta då man kanske känner att man kanske inte kan lita på att människor följer alla riktlinjer som satts upp eller tvättar och spritar sina händer ordentligt som man ska göra nu under pandemin.

Här kände då William Lundgren sig manad till att möjliggöra för dessa människor att blir deras PT online! I denna artikel kommer vi gå igenom lite mer om vad det är William gör och hur han gör det, men även liten kort information om William själv!

Vem är William?

Jag heter William Lundgren och är en ConstancePT. Med mitt arbetslag har jag utbildat mer än 15 000 svenskar online sedan 2017. Vi är i Örebro och består av ett roligt team av personliga tränare och nutritionister. Min lösning på detta problem var att börja studera beteendeförändringar på college, och de som tappade 20 kg för att bygga och behålla sin drömkropp och de som gick ner i vikt och gick ner 20 kg hade sin drömkropp. Det var för att verkligen förstå skillnaden mellan människor som har gjort och underhållit det. Liknande resultat, men efter ett tag återgår det till det gamla sättet och förlorar alla framsteg.

Vad erbjuds då?

Hos ConstancePT kan du exempelvis till att börja med enkelt chatta med en personlig tränare och ha din egen coach online. Med kostprogram och mängder av träningsprogram online så slipper du helt enkelt oron av att gå på gym som nu kan ha uppstått efter pandemin slagit till hårt. Med en personlig tränare online som William så kan du enkelt nå alla dina mål online i säkerheten av ditt egna hem.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln