ornarna.nu

Minska risken för skador när du tränar

Under detta året har intresset för utomhusträning ökat med en rasande fart och blivit det nya trendiga sättet att träna på. Antalet utomhusgym ökar och allt fler upptäcker detta sätt att träna på, vilket säkerligen är till följd av pandemin som pågått i 2 års tid. Ett utomhusgym är ett utmärkt sätt att träna på, men det ställer också vissa krav på kommunerna som oftast sätter upp dessa. För att göra det säkrare och minska risken för skador bör man installera gummiplattor utomhus som dämpar fall och minskar risken för belastningsskador.

Endel har istället valt att bygga egna hemmagym för att kunna utföra sin träningsrutin enkelt och smidigt varje dag. Att ha ett gym hemma är väldigt smidigt om man har ett extra utrymme som inte används till något annat. När du bygger ett eget gym bör du installera gummiplattor på golvet. Detta gör att du minskar risken för belastningskador samtidigt som du skyddar ditt underliggande golv mot exempelvis fallande vikter.

Hos Rubberfloor.se hittar ni ett stort utbud av gummigolv och konstgräs för löparbanor som passar för de flesta applikationer. Gummigolvet är tillverkat av återvunna lastbilsdäck som ger både ett slitstarkt och snyggt material.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln