ornarna.nu

Sälj ditt företag med hjälp från proffs

Att man vill sälja sitt företag kan ha en mängd olika anledningar. Vad det än är för anledning kan det vara otroligt svårt att göra det helt själv. Du ska både kunna värdera ditt företag rätt samt kunna hitta en eventuell köpare som är villig att köpa ditt företag. Men om du sitter i denna situationen nu kan du vara lugn och ta kontakt med BizBridge.

BizBridge är en företagsmäklare med många års erfarenhet inom branschen och hjälpt många att sälja sina företag. Med deras exklusiva licens för BCMS i Sverige och en helt egen personlig sälj metod kan du vara säker på att du är i bra händer. BCMS är en ledande internationell företagsmäklare och under sina 30 år hjälpt över 1500 företag.

BizBridge personliga sälj metod går ut på att istället som många andra att bara skicka ut ett och samma mail tar dem istället personlig kontakt med potentiella köpare. Detta gör ett mycket mer personligt intryck och den potentiella köparen blir mer investerad i företag et och mer villig till att vilja köpa det. Detta gör också att ditt företag hamnar i bättre händer än vad det annars kanske hade gjort.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln