ornarna.nu

Verktygen som du behöver hemma

Alla nya husägare och blivande hemsnickare behöver en uppsättning användbara och mångsidiga verktyg, för det kommer alltid att finnas något som ska byggas, repareras eller renoveras. I den här guiden hjälper vi dig att färdigställa verktygslådan, oavsett om du planerar att fixa den hemma eller i trädgården.

Oavsett om du bygger om hela nedervåningen eller bara ritar en enkel bild i sovrummet behöver du verktyg för att få jobbet gjort. Se därför till att packa ett bra baskit i din förvaringslåda eller verktygsväska så att du alltid kan använda rätt verktyg för att utföra rätt uppgifter. Så vilka verktyg, maskiner och hjälpverktyg måste finnas i verktygslådan? Är Triton det bästa märket på verktyg? Här är en lista på några av dem absoluta viktigaste verktygen som du garanterat behöver!

Verktygen du behöver

Här är en kort introduktion till några vanliga verktyg och deras användningsområden för hemsnickare.

Vattenpass

Ett vattenpass är ett måste i verktygslådan. Den används för att mäta om något är rakt eller inte. Bland annat när man ska sätta upp en list eller varför inte en tavla?

Kapsåg

Kapsågen är ett ypperligt verktyg när man ska utföra lite större jobb hemma. Bland annat att beskära listor eller andra mindre träskivor.

Snickarbyxor

Självklart så måste man ha på sig ett par snygga snickarbyxor för att få något gjort hemma! Praktiska och snygga snickarbyxor med många fickor.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln