ornarna.nu

Rätt utrustning när du backpackar

Letar du efter mer spänning i ditt liv, eller drömmer du bara om att packa ryggsäcken och försvinna ut i naturen i en vecka eller två? Backpacking är när du reser med ryggsäck till ett annat land och bosätter dig där under en längre period. Oavsett var i världen du backpackar behöver du en väldigt bra ryggsäck som är slitstark och bekväm.

Hos Backpackinglight hittar du ett stort urval av ryggsäckar. Om du behöver en 50L ryggsäck eller en 70L ryggsäck kan variera beroende på hur lång tid du måste resa och exakt vad du gör på vägen. Större förpackningar fungerar utmärkt om du behöver mycket packning och kanske måste åka på expedition. Och ett 50L-paket är perfekt för små vandringar och backpacking av alla slag. Det finns många hygienregler att följa, liksom första hjälpen vid olyckor och lindriga sjukdomar.

Backpacking passar dig som älskar friluftsliv, men även för dig som redan äger friluftskläder. Bland sådana backpackingutrustning hittar du bland annat vandringstält och vandringssovsäckar. Du kan köpa all utrustning du behöver för backpacking på Backpackinglight. Det finns många olika typer av tält, inklusive ultralätta tält, enkeltält, lätta tält, enkeltält. Sedan finns det ett tält speciellt för vandring, vandringstältet.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln