ornarna.nu

Handtag och knoppar i mängder

Kökshandtag är en nödvändighet i alla kök. De tillåter användaren att öppna och stänga luckan eller lådan. För att hitta det perfekta handtaget är det viktigt att överväga vilken stil av möbelhandtag som bäst passar dina behov.

Det första du vill göra är att ta reda på vilken typ av dörr eller låda du behöver ett handtag till. Det finns många olika typer av handtag som kan användas på antingen typ av dörr eller låda. Det finns till exempel traditionella runda knoppar, fyrkantiga knoppar och stångformade handtag för skåp.

När du väl vet vilken typ av handtag du behöver är det dags att ta reda på vilket material som skulle fungera bäst för din köksmiljö. Till exempel, om ditt kök har många människor som kommer in och ut hela dagen så kanske du vill

Dörrhandtag

När det kommer till dörrhandtag är materialval viktigt. De ska inte bara vara hållbara utan även se bra ut med dina andra köksmaskiner. Massiv mässing eller massivt stål är två bra alternativ som kommer att hålla länge.

Knoppar

Knoppar är mer dekorativa än dörrhandtag och finns i många olika stilar, material och ytbehandlingar som metall, keramik, porslin, glas, trä eller plast. Du kan hitta dem i en mängd olika färger och stilar vilket betyder att du kan hitta de som matchar din köksdesign perfekt!

Trendande artiklar

Dela den här artikeln