ornarna.nu

Hästfysioteraput, vad är det?

Som certifierad hästfysioterapeut, arbeta med hästar som behöver behandlas och rehabiliteras på grund av skada, sjukdom eller andra orsaker till nedsatt hästfunktion. Tillsammans med häst- och djuruppfödare är ditt jobb att hjälpa hästen att återgå till det normala livet så mycket som möjligt.

Som hästfysioterapeut leder han hästens muskuloskeletala system att läka korsbelastningar, hjälpa till att återställa och läka leder och muskler efter skada eller sjukdom och återhämta sig.

Förvärva en grundlig kunskap och förståelse för hästens muskuloskeletala system och dess grundläggande behov. Du lär dig att arbeta med hästar som hästar och lär dig om olika behandlingar för att hjälpa dig att behandla din häst på bästa möjliga sätt.

Alternative Healthworks

Allt började 1998 på Equiterapi.com. Det blev MD Kleen 2012 och bytte namn till Alternative Healthworks och Swedish Herbal Works märkta örter 2016. Vi driver ett företag som heter Daniel och Mia Kleen. Vi tar främst hand om hästar, men vi tar också hand om människor och små djur. Det som gjorde oss kända är vårt resultat i behandlingen av hästar. Vi använder personliga lösningar för att välja den bästa formen eller behandlingen för varje patient. De behandlingsformer vi använder är främst akupunktur för hästar, AMT, laser och avancerade örtbehandlingar.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln