ornarna.nu

Poppy – Den japanska luftfräscharen som blivit en trend i Sverige

Poppy, eller Grace Mate Poppy som den egentligen heter, är en flytande luftfräschare från det japanska märket DIAX. Produkten har på senare år blivit allt mer populär i Sverige och många refererar numera till den som enbart Poppy.

Den flytande doften kommer i en liten färgad flaska med skruvkork, vilket gör det möjligt att justera doftstyrkan efter behov. Poppy har blivit en trend bland både yrkeschaufförer och ungdomar som ersatt sina gamla Wunderbaum-luftfräschare med Poppy i bilen. Ofta kombineras Poppy med ljus för att skapa en mer avslappnad atmosfär i bilen.

Men är det tillåtet att ha Poppy i sin bil? Svaret är ja, det är tillåtet att använda luftfräschare i bilen. Men det är viktigt att vara medveten om reglerna kring ljussättning i bilen.

Enligt lag är det tillåtet att ha en lampa som lyser i bilen, men den får inte vara av sådan styrka att den kan blända föraren eller någon annan trafikant. Det är också viktigt att tänka på placeringen av lampan för att undvika att den skapar bländning.

För att undvika eventuella problem rekommenderas det att placera Poppy och eventuella ljus på ett säkert och lagligt sätt i bilen. Men med lite omtanke och hänsyn kan du skapa en härlig atmosfär med Poppy och ljus i din bil, och göra körningen både mer avslappnad och trevligare.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln