ornarna.nu

Mattor i mängder

De flesta människor känner inte till de olika typer av mattor som finns på marknaden idag. De används numera som dörrmattor, hallmattor och badrumsmattor. Varje typ av matta har sina egna unika fördelar som kan bidra till att göra ditt liv enklare.

Dörrmattor placeras vanligtvis vid ingången för att förhindra att smuts och skräp kommer in. Dörrmattor finns i olika stilar och material, men de har alla samma syfte: att hålla golven rena. Vissa dörrmattor har till och med särskilda funktioner som bättre upptagning av större smuts som grus och mindre stenar.

Hallmattor eller gångmatta liknar dörrmattor, men de är vanligtvis större i storlek så att de kan täcka en större yta. Hallmattor placeras vanligtvis i områden med mycket trafik som hallar och foajéer för att förhindra att smuts och skräp sprids i hela huset. Liksom dörrmattor finns hallmattor i olika stilar och material, men de har alla samma syfte: att hålla golven rena.

Badrumsmattor är speciellt utformade för att motstå fukt och mögel. De är vanligtvis tillverkade av kraftiga material som nylon eller polypropylen som klarar av våta förhållanden utan att skadas. Badrumsmattor används ofta tillsammans med mattor för att ge extra komfort och isolering mot kalla golv.

Det finns många olika typer av mattor på marknaden idag, var och en med sina unika fördelar. Hos Björnol hittar du mängder med olika sorters mattor av riktigt hög kvalitet. De har allt från hallmatta metervara till wiltonmatta vilket gör att du hittar alla mattor du behöver på ett och samma ställe.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln